top of page

Andere projecten

Kortverhalen

In 2016 verscheen mijn kortverhaaltje 'De Lazarusprijs' in de DVP-bundel Magisch, waarin Young Adult-verhalen van eigen bodem de spotlight stalen. Een spookachtig sfeertje met een vleugje romantiek ... Maar loopt het ook goed af met Delani en de mysterieuze Hugo? 

 

Wie meer van Kerstmis dan van jack-o-lanterns houdt kan in de winterse verhalenbundel Wonderland wegzwijmelen bij 'Suikersneeuw', een mierzoete love story over een YA-fangirl op de kerstmarkt. Perfect leesvoer voor de feestdagen met een kop chocomelk erbij!

Exthreaven Squad

Exthreaven Squad begon eind 2017 als mijn spontane deelname aan de Moon YA Contest op Sweek. Ondanks mijn ijverig gekruiste vingers wist het hiernamaalse avontuur van Cleo, Presley, Zizi, Gemma en Hadewig geen plekje op de shortlist te veroveren ... Maar met nog een extra portie inzet en liefde hoop ik er binnenkort wel jullie lezershart mee te weten veroveren. ;-)

 

De eerste hoofdstukken lees je alvast hier

Chicklits in wording

'Op het slappe koord' vertelt het verhaal van Marie, een 27-jarige vrouw met een groot geheim dat ze elke seconde van elke dag in haar handtas met zich meedraagt. Wanneer ze daardoor in één klap haar lief en haar job verliest, belandt ze stuurloos bij een psychologe. Maar het leven heeft een andere soort therapie voor haar in petto ... Deze "chicklit met circuskuren" ligt me nauw aan het hart vanwege de (al zeg ik het zelf) heerlijke romance én de aandacht voor mental health. Als selfpubproject hoop ik Marie's verhaal nog in 2018 op de digitale schappen te krijgen.

 

Verder staat er inmiddels ook een tweede chicklit op de planning. 

Young Adult Fantasy

Een YA-sprookje. Een epische avonturentrilogie met exotische mythologie. Een magisch sci-fiverhaal ... Ik heb nog inspiratie genoeg voor boeken in mijn favoriete genre! Als je fan bent van romantische fantasyverhalen voor young adults, hoop ik je zeker nog eens tegen te komen tussen de pagina's van een volgend boek ...  To be continued!

bottom of page